OVER DE FAIR

WELKOM OP

COUNTRY & GARDEN FAIR

De gezelligheid van een sfeervolle country & garden buitenfair: van 29 mei t/m 1 juni vindt de tweede editie plaats van de sfeervolle Country & Garden Fair op het prachtige Landgoed van Huis Verwolde te Laren. Een prachtige gelegenheid om in een landelijke sfeer inspiratie op te doen en heerlijk te winkelen voor het voorjaar en de zomer die komen gaat. De tuinen zijn weer groen, planten en bloemen beginnen te groeien en te bloeien.

Huis Verwolde is centraal gelegen op landgoed Verwolde en is omgeven door weilanden, bos en statige lanen. Tweehonderd jaar woonde de familie Van der Borch in Huis Verwolde en nog steeds is het classistische edelmanshuis uit 1776 in geheel originele staat te bekijken, ook tijdens de Country & Garden Fair. Je ziet de sfeervol ingerichte vertrekken op de hoofdverdieping (bel-etage) en komt onder andere langs de prachtig gerestaureerde Chinese kamer, salon en eetkamer. Bij de Oranjerie kun je terecht op het heerlijke terras voor een theeschenkerij in de met zorg aangelegde tuin en geniet van het uitzicht op het huis en de fair.

SFEERVOLLE

BUITENFAIR

Kom alvast in voorjaarsstemming tijdens de sfeervolle Country & Garden Fair! De prachtige lommerijke omgeving van Huis Verwolde en het Landgoed in de lente beloven veel moois. Ruim 80 standhouders presenteren zich in luxe pagodetenten met het beste van wat ze in huis hebben.

Bezoekers kunnen zich laten inspireren en heerlijk winkelen. Van vaste planten tot zomerse bloeiers, van sfeervolle antieke, brocante en trendy huis- en tuindecoraties tot kunstpresentaties. Hoveniers die je graag van informatie voorzien, plantenkwekers presenteren een galerij van selectieve planten en bloemen… ook culinaire verrassingen zoals home-made gerechten tot selectieve wijnen maar ook modeshows met de nieuwste voorjaarsmode en accessoires zullen niet ontbreken: het past allemaal op de Country & Garden Fair.
Gooi je hakken uit en trek je laarzen aan! Bereid je voor op een gezellig buitenevent. Heerlijk struinen over de fair en wandelen door de mooie tuin van Huis Verwolde. De fair vindt deels plaats op geasfalteerd terrein maar ook op het gras van het Landgoed en bospaden. Honden zijn van harte welkom op de fair mits aangelijnd.

BEZOEK

COUNTRY & GARDEN FAIR

Huis Verwolde
Jonker Emilelaan 4
Laren (Gld.)

OPENINGSTIJDEN

do. 29 mei
van 10:00 tot 17:00 uur

vr. 30 mei
van 10:00 tot 17:00 uur

za. 31 mei
van 10:00 tot 17:00 uur

zo. 1 juni
van 10:00 tot 17:00 uur

ENTREE

EARLY-BIRD
volwassenen
€ 11,50

aan de kassa
€ 13,50

kinderen
(van 7 tot 14 jaar)
€ 5,-

COMBI-TICKETS

EARLY-BIRD
volwassenen
€ 17,-

aan de kassa
€ 18,50

kinderen
(van 7 tot 14 jaar)
€ 10,-

PARKEREN

€ 3,-
bij ingang parkeerplaats

honden zijn welkom (mits aangelijnd)
m.u.v. bezoek aan het huis

LOCATIE

Huis Verwolde
Jonker Emilelaan 4
Laren (Gld.)

OPENINGSTIJDEN

do. 29 mei: van 10:00 tot 17:00 uur
vr. 30 mei:
van 10:00 tot 17:00 uur
za. 31 mei: van 10:00 tot 17:00 uur
zo. 1 juni: van 10:00 tot 17:00 uur

CONTACT

Heerlijckheid Events 
info@countrygardenfair.nl
+31 (0)6 – 54 221 888

COPYRIGHT © HEERLIJCKHEID EVENTS