DONATEURS

EXCLUSIEF

voor onze donateurs

Speciaal voor de donateurs van het Geldersch Landschap & Kasteelen hebben we een leuk arrangement samengesteld: Entree tot de Country & Garden Fair, inclusief bezoek Huis Verwolde en ontvangst met kop koffie/thee met heerlijk gebak.

De zomerse bloei van bloemen en planten zet zich in, de natuur herleeft: het is voorjaar op haar mooist! Tijdens de Country & Garden Fair beleef en geniet je van het voorjaar en de overgang naar de zomer. Al wandelend door de prachtige tuin van Huis Verwolde, haal je je hart op aan de nieuwste items voor je huis en tuin, geniet je van kunst, adviezen van hoveniers en kwekers, koop je vaste planten en mooie bloeiers en natuurlijk ook diverse bloempotten, vazen en decoratieve items.

COUNTRY & GARDEN FAIR

Kom alvast in voorjaarsstemming tijdens de sfeervolle Country & Garden Fair! De prachtige lommerijke omgeving van Huis Verwolde en het Landgoed in de lente beloven veel moois. Ruim 80 standhouders presenteren zich in luxe pagodetenten. Laat je inspireren, kom genieten en beleven en heerlijk winkelen. Van vaste planten tot zomerse bloeiers, van sfeervolle antieke, brocante en trendy huis- en tuindecoraties tot kunstpresentaties. Neem de tijd voor het randprogramma, neem plaats bij de presentatieruimte en neem de gratis adviezen van professionals ter harte. Hoveniers die je graag van informatie voorzien, plantenkwekers presenteren een galerij van selectieve planten en bloemen… ook culinaire verrassingen zoals home-made gerechten tot selectieve wijnen maar ook modeshows met de nieuwste voorjaarsmode en accessoires zullen niet ontbreken.

Bezoek tegelijk ook het Huis Verwolde

De geschiedenis van Verwolde gaat terug tot de middeleeuwen. Het huidige huis is in 1776 gebouwd in de toen voor Gelderland geheel nieuwe neoclassicistische stijl. Zes generaties van de familie Van der Borch hebben het huis tot 1977 bewoond. Wie van de serie Downton Abbey houdt, is gelijk verliefd op deze plek. Het huis is twee eeuwen bewoond geweest door één adellijke familie en volledig ingericht: van de personeelsvertrekken in het onderhuis tot de kinderkamer op de verdieping. Veel van het oorspronkelijke neoclassicistische interieur is bewaard gebleven en alle vertrekken zijn in historische trant ingericht, van de dienstvertrekken in het onderhuis tot de woon- en ontvangstruimten op de verdieping. Het huis is het middelpunt van een prachtig landgoed en wordt omringd door een park met een pinetum (naaldbomentuin), gazons, kleurrijke bloemborders, bos en een vijver.

Kom ook beleven en genieten:

Gooi je hakken uit en trek je laarzen aan! Bereid je voor op een gezellig buitenevent. Heerlijk struinen over de fair en wandelen door de mooie tuinen van Huis Verwolde. De fair vindt deels plaats op geasfalteerd terrein maar ook op het gras van het Landgoed en bospaden.

Country & Garden Fair vindt plaats in het Hemelvaartsweekend van 18 t/m 21 mei bij Huis Verwolde in Laren (Gld.)

Speciaal voor de donateurs van het Geldersch Landschap & Kasteelen
hebben we een leuk arrangement samengesteld:Entree tot de Country & Garden Fair, inclusief bezoek Huis Verwolde en ontvangst met
kop koffie/thee met heerlijk gebak

BEZOEK

COUNTRY & GARDEN FAIR

Huis Verwolde
Jonker Emilelaan 4
Laren (Gld.)

OPENINGSTIJDEN

do. 18 mei
van 10:00 tot 18:00 uur

vr. 19 mei
van 10:00 tot 18:00 uur

za. 20 mei
van 10:00 tot 18:00 uur

zo. 21 mei
van 10:00 tot 18:00 uur

ENTREE

EARLY-BIRD
volwassenen
€ 11,50

aan de kassa
€ 13,50

kinderen
(van 7 tot 14 jaar)
€ 5,-

COMBI-TICKETS

EARLY-BIRD
volwassenen
€ 17,-

aan de kassa
€ 18,50

kinderen
(van 7 tot 14 jaar)
€ 10,00

PARKEREN

€ 2,50

honden zijn welkom (mits aangelijnd)
m.u.v. bezoek aan het huis

LOCATIE

Huis Verwolde
Jonker Emilelaan 4
Laren (Gld.)

OPENINGSTIJDEN

do. 18 mei: van 10:00 tot 18:00 uur
vr. 19 mei:
van 10:00 tot 18:00 uur
za. 20 mei: van 10:00 tot 18:00 uur
zo. 21 mei: van 10:00 tot 18:00 uur

CONTACT

Heerlijckheid Events 
info@countrygardenfair.nl
+31 (0)6 – 54 221 888

COPYRIGHT © HEERLIJCKHEID EVENTS