BEZOEKERS

DIVERS

RANDPROGRAMMA

Tijdens de Country & Garden Fair is er een uitgebreid randprogramma. Er is van alles te beleven. Je kunt er niet aleen heerlijk shoppen en inspiratie opdoen bij de vele exposanten die zich van hun beste kant laten zien maar ook genieten van de rijke kunst en cultuur. En neem heerlijk de tijd voor je bezoek! Vergeet niet jezelf te trakteren op een van de diverse lekkere (home-made) gerechten en drankjes op onder meer het buitenterras bij de Orangerie, of neem een lekker (streek)gerecht mee naar huis. Er is gezellige muzikale omlijsting en je kunt gerust aanschuiven bij een van de workshops en demonstraties die gegeven worden zodat jij optimaal zult genieten.

Een echte dag uit: bezoek ook het Huis Verwolde! Door het 7 hectare grote park. Verwolde staat vooral bekend om de tuinen in verschillende stijlen die om het huis liggen. Er is onder meer een Victoriaanse tuin, een geometrische tuin in Franse stijl en een landschapstuin in Engelse stijl. Om het huis en de tuinen ligt een landschapspark. Naast om hun diversiteit staan de tuinen bekend om hun azalea’s, rododendrons, rozen en meer dan 300 soorten fuchsia’s. Gelijktijdig met het gebouw, liet baronesse Creutz, geboren jonkvrouw Van Suchtelen van de Haare. Voor een bezoek aan de Country & Garden Fair inclusief bezoek aan het Huis Verwolde, reserveer je een combi-ticket.

VRAAG & ANTWOORD

VEELGESTELDE VRAGEN

Tijdens de fair zijn bij de kassa’s toegangstickets verkrijgbaar. Indien je echter online vooraf tickets bestelt, is dat voordeliger. Online tickets kosten € 11,50 in de voorverkoop, aan de kassa betaalt u € 13,50 per volwassene. Kinderen tot 6 jaar genieten van gratis entree, kinderen van 7 t/m 14 jaar betalen € 5,- zowel online als aan de kassa.

Controleer de map ongewenste post of spam. Indien de e-mail daar niet in zit, neem dan contact op via info@heerlijckheidevents.nl

Er zijn verspreid over de fair diverse leuke cateringvoorzieningen met een grote variatie. Ook is er dit jaar een grote overdekte horeca loungetent waar diverse warme en koude dranken en lekkernijen verkrijgbaar zijn.

Bijna alle standhouders hebben de beschikking over een eigen pinautomaat in hun stand. Wel adviseren wij voor het bezoek van de fair te pinnen. Er is geen pinapparaat op het terrein aanwezig om extra contant geld te pinnen.

De Country & Garden Fair is rolstoeltoegankelijk. De route die je kunt volgen voor het bezoeken van de Country & Garden Fair, gaat over zowel geasfalteerd terrein maar ook deels over grindpad en kort gemaaid gazon en weiland. Laatstgenoemde paden worden dit jaar geheel voorzien van kunststof rijplaten die met een rolstoel goed begaanbaar zijn.

Jazeker. Op vertoon van een invalidenkaart word je door de parkeerwachters verwezen naar de invalidenparkeerplaats, zodat u zo dicht mogelijk bij de entree van de Country & Garden Fair kunt parkeren.

Jazeker, er is een mindervaliden toilet op het landgoed aanwezig.

De Country & Garden Fair heeft helaas geen hulpmiddelen te leen.

Indien je een aantoonbare beperking hebt, geniet jouw begeleider van gratis toegang.

Er is helaas geen Wi-Fi beschikbaar op het terrein.

Het is mogelijk om alleen tickets voor de Country & Garden Fair te reserveren of combi-tickets, waarbij je naast de fair ook het Huis Verwolde van binnen kunt bezichtigen op een dag!

Je kunt voor € 3,- gebruik maken van de parkeervoorziening met je auto. Er is voldoende parkeergelegenheid. Volg hiervoor de aangegeven borden ter plekke en de aanwijzingen van de parkeerwachters. Voor navigatie, gebruik het adres: Jonker Emilelaan 4, Laren.

Er is een fietsoplaadpunt aanwezig voor elektrische fietsen.

Honden zijn van harte welkom, mits deze zijn aangelijnd.

Ook bij slecht weer gaat de Country & Garden Fair gewoon door. Uitsluitend wanneer de veiligheid in het geding raakt, kunnen wij de fair vooraf annuleren of tijdens de fair het terrein (tijdelijk) sluiten.

Zoals gebruikelijk tijdens een openbaar evenement, worden er foto’s en ander beeldmateriaal gemaakt voor diverse promotiedoeleinden. Heb je er bezwaar tegen dat er een foto van jou wordt gemaakt, meld dit dan even bij de fotograaf of als je later een foto van jezelf op onze website ziet, bij de organisatie. Iedereen die het openbare terrein van de Country & Garden Fairbetreedt, kan echter op de achtergrond van een willekeurige foto in beeld zijn en accepteert dit door het betreden van het terrein.

Jazeker. Zijn jouw vragen niet beantwoord, heb je een klacht, suggestie of tip? Stel je vraag dan rechtstreeks aan de organisatie via mail, klik hier >>

BEZOEK

COUNTRY & GARDEN FAIR

Huis Verwolde
Jonker Emilelaan 4
Laren (Gld.)

OPENINGSTIJDEN

do. 29 mei
van 10:00 tot 17:00 uur

vr. 30 mei
van 10:00 tot 17:00 uur

za. 31 mei
van 10:00 tot 17:00 uur

zo. 1 juni
van 10:00 tot 17:00 uur

ENTREE

EARLY-BIRD
volwassenen
€ 11,50

aan de kassa
€ 13,50

kinderen
(van 7 tot 14 jaar)
€ 5,-

COMBI-TICKETS

EARLY-BIRD
volwassenen
€ 17,-

aan de kassa
€ 18,50

kinderen
(van 7 tot 14 jaar)
€ 10,-

PARKEREN

€ 3,-
bij ingang parkeerplaats

honden zijn welkom (mits aangelijnd)
m.u.v. bezoek aan het huis

LOCATIE

Huis Verwolde
Jonker Emilelaan 4
Laren (Gld.)

OPENINGSTIJDEN

do. 29 mei: van 10:00 tot 17:00 uur
vr. 30 mei:
van 10:00 tot 17:00 uur
za. 31 mei: van 10:00 tot 17:00 uur
zo. 1 juni: van 10:00 tot 17:00 uur

CONTACT

Heerlijckheid Events 
info@countrygardenfair.nl
+31 (0)6 – 54 221 888

COPYRIGHT © HEERLIJCKHEID EVENTS